×
Home Nieuws Livescore

Bosz baalt van Valencia-spits na incident met PSV

Bosz baalt van Valencia-spits na incident met PSV
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 11:48 uur

In een oefenduel tussen PSV en Valencia in het Philips Stadion heeft Peter Bosz, de trainer van PSV, flink de balen van de acties van Hugo Duro, de spits van Valencia. De Spanjaard ging volgens Bosz namelijk flink over de schreef tijdens de wedstrijd.

Bosz, die bekend staat om zijn gedrevenheid en passie voor het spel, was duidelijk not amused door het gedrag van Duro. De spits van Valencia leek zich niet te houden aan de ongeschreven regels van fair play en sportiviteit, wat tot frustratie leidde bij de PSV-trainer.

Het incident tussen Duro en de spelers van PSV zorgde voor de nodige opschudding tijdens het oefenduel. Bosz zal ongetwijfeld met zijn team bespreken hoe ze in de toekomst beter kunnen omgaan met dergelijke situaties en hoe ze zich kunnen focussen op het spel, ondanks provocaties van tegenstanders.

De reactie van Bosz op het gedrag van Duro laat zien dat hij vastberaden is om zijn team te blijven coachen op basis van respect en sportiviteit. Het is duidelijk dat de PSV-trainer geen ruimte laat voor onsportief gedrag en dat hij verwacht dat zijn spelers zich te allen tijde als ware professionals zullen gedragen, zowel binnen als buiten het veld.