×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard zwaait Córdoba uit naar Burgos CF.

Fortuna Sittard zwaait Córdoba uit naar Burgos CF.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 11:08 uur

Fortuna Sittard zwaait Iñigo Córdoba uit, de talentvolle Baskische voetballer verlaat de Nederlandse club om terug te keren naar zijn thuisland Spanje. Bij Burgos CF, dat actief is op het tweede niveau van het Spaanse voetbal, zal Córdoba zijn voetbalcarrière voortzetten. De 24-jarige middenvelder heeft een nieuwe uitdaging gevonden en kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te tonen in de competitieve Spaanse competitie.

Córdoba kwam in 2020 naar Fortuna Sittard en wist al snel indruk te maken met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld. Zijn vertrek zal een gemis zijn voor de Limburgse club, maar de transfer biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen en te groeien als speler. Burgos CF verwelkomt de getalenteerde middenvelder met open armen en hoopt op zijn toegevoegde waarde voor het team.

De supporters van Fortuna Sittard zullen Córdoba's spel en persoonlijkheid missen, maar gunnen hem het beste in zijn nieuwe avontuur bij Burgos CF. De Baskische voetballer laat een blijvende indruk achter in Nederland en wordt gewaardeerd om zijn toewijding en professionaliteit. De club en fans wensen hem veel succes en geluk in zijn verdere loopbaan in het Spaanse voetbal.