×
Home Nieuws Livescore

Harvey Elliott lovend over nieuwe speelstijl bij Liverpool

Harvey Elliott lovend over nieuwe speelstijl bij Liverpool
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 10:32 uur

Jonge middenvelder Harvey Elliott heeft zijn bewondering uitgesproken voor de invloed van Arne Slot bij Liverpool. Elliott is vol lof over de Nederlander en ziet nu al duidelijke veranderingen in de speelstijl van het team sinds de komst van Slot. De voormalige trainer van AZ heeft volgens Elliott een unieke benadering die aanzienlijk verschilt van die van zijn voorganger, Jürgen Klopp.

Elliott, die zelf ook onder Klopp heeft gespeeld, merkt op dat de hand van Slot al zichtbaar is in het spel van Liverpool. De middenvelder is enthousiast over de nieuwe tactieken en strategieën die Slot heeft geïmplementeerd en gelooft dat deze het team naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Met Slot aan het roer ziet Elliott een frisse wind waaien door de club en kijkt hij uit naar wat de toekomst zal brengen onder de leiding van de Nederlandse coach.

De jonge speler benadrukt dat de veranderingen die Slot heeft doorgevoerd een positieve impact hebben gehad op het team en dat hij gelooft dat Liverpool onder de leiding van de Nederlander grote successen kan behalen. Elliott is vastbesloten om zijn steun te blijven geven aan Slot en zijn nieuwe aanpak, in de hoop dat dit zal leiden tot een succesvolle periode voor de club.