×
Home Nieuws Livescore

Igor Paixão: "Geen paniek na matige Feyenoord-prestatie"

Igor Paixão:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 09:56 uur

Feyenoord heeft zondagavond een teleurstellende vertoning laten zien in de wedstrijd tegen Benfica. Ondanks de matige prestatie is Igor Paixão van mening dat er geen reden is tot paniek bij de Rotterdamse club. De Braziliaanse speler erkent dat zijn team een mindere dag had, maar blijft optimistisch over de toekomst.

Paixão is vastberaden om de tegenvallende wedstrijd tegen Benfica achter zich te laten en zich te richten op de volgende uitdaging tegen AS Monaco. De aanvaller is ervan overtuigd dat Feyenoord de kwaliteiten heeft om beter te spelen en een positief resultaat neer te zetten in de komende wedstrijd.

Met het vertrouwen van Paixão en de steun van het team, is Feyenoord vastbesloten om zich te herpakken en te laten zien wat ze echt in huis hebben. De spelers zijn gemotiveerd om te werken aan verbeterpunten en te laten zien dat zij in staat zijn om sterke prestaties neer te zetten, ondanks tegenslagen.

De supporters van Feyenoord kunnen rekenen op een gedreven en vastberaden team dat er alles aan zal doen om de teleurstelling van de wedstrijd tegen Benfica om te zetten in een positieve en succesvolle reeks resultaten. Igor Paixão en zijn medespelers zijn vastbesloten om te laten zien dat zij klaar zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen en zullen strijden voor de overwinning tegen AS Monaco.