×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haalt Italiaanse middenvelder Gabriele Parlanti naar Nederland

Feyenoord haalt Italiaanse middenvelder Gabriele Parlanti naar Nederland
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 08:48 uur

Feyenoord heeft een veelbelovende aanwinst weten te strikken voor het nieuwe seizoen. De Rotterdamse club zal zich versterken met de talentvolle twintigjarige middenvelder Gabriele Parlanti uit Italië. Parlanti maakt de overstap van Triestina naar Nederland en zal aansluiten bij FC Dordrecht, zo melden bronnen binnen de voetbalwereld, waaronder 1908 en de bekende journalist Fabrizio Romano.

Met de komst van Parlanti hoopt Feyenoord een speler binnen te halen die voor frisse impulsen kan zorgen op het middenveld. De Italiaanse voetballer staat bekend om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, eigenschappen die goed van pas zullen komen in de Eredivisie. De supporters van Feyenoord kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de debuutwedstrijden van Parlanti in het rood-witte shirt.

De transfer van Gabriele Parlanti naar Feyenoord markeert een belangrijke stap in zijn nog prille carrière. De jonge middenvelder krijgt nu de kans om zich verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving en onder de vleugels van ervaren trainers. Zowel de clubleiding als de fans van Feyenoord hopen dat Parlanti snel zijn stempel zal drukken op het spel van de ploeg en een waardevolle toevoeging zal blijken te zijn voor het team.