×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord weigert Atlético Madrid voor transfer Hancko, 40 miljoen.

Feyenoord weigert Atlético Madrid voor transfer Hancko, 40 miljoen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 08:32 uur

Feyenoord heeft duidelijk gemaakt dat ze absoluut geen interesse hebben in het doen van zaken met Atlético Madrid. Volgens De Telegraaf hebben de Spanjaarden hun oog laten vallen op Dávid Hancko, maar de Rotterdammers zijn niet van plan om de verdediger zomaar te laten gaan. Atlético Madrid zou maar liefst 40 miljoen euro over hebben voor de Slowaakse speler, maar Feyenoord lijkt vastberaden om hem te behouden.

De interesse van Atlético Madrid in Hancko heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de Nederlandse voetbalwereld. De verdediger heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en dat is ook de Spaanse topclub niet ontgaan. Echter, Feyenoord is resoluut in hun standpunt en wil Hancko niet laten vertrekken, ongeacht het bedrag dat op tafel wordt gelegd.

De transfergeruchten rondom Hancko zorgen voor de nodige spanning bij Feyenoord en haar supporters. De club staat voor een lastige keuze: toegeven aan de financiële verleiding van Atlético Madrid of vasthouden aan hun sterspeler. Hoe dan ook, de situatie belooft nog de nodige wendingen en discussies in de voetbalwereld. Feyenoord blijft voorlopig standvastig in hun besluit om 'op geen enkele manier' zaken te doen met de Spaanse grootmacht.