×
Home Nieuws Livescore

PSV op zoek naar versterking verdediging door blessureleed

PSV op zoek naar versterking verdediging door blessureleed
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 07:48 uur

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV hoogstwaarschijnlijk op zoek zal gaan naar versterking voor de verdediging. Met Mauro Júnior en Olivier Boscagli die kampen met blessures, is de achterhoede van de Eindhovenaren momenteel flink uitgedund. De noodzaak voor een extra optie in de defensie lijkt daarmee 'onvermijdelijk' te zijn geworden.

De blessuregolf bij PSV heeft de technische staf gedwongen om serieus te overwegen om de selectie aan te vullen met een nieuwe verdediger. Met de afwezigheid van Mauro Júnior en Olivier Boscagli is de spoeling achterin dun geworden en is er behoefte aan meer diepte in het team. De club zal naar verwachting snel in actie komen om de defensieve linie te versterken.

Trainer Roger Schmidt zal naar alle waarschijnlijkheid de komende dagen intensief overleg voeren met de technische staf en het bestuur om de juiste stappen te zetten in de zoektocht naar een geschikte verdedigende versterking. PSV zal er alles aan doen om de defensie te versterken en de nodige diepte toe te voegen aan de selectie, zodat het team optimaal voorbereid is op de komende uitdagingen.