×
Home Nieuws Livescore

Ajax strijd met Aston Villa en West Ham om Sergi Roberto

Ajax strijd met Aston Villa en West Ham om Sergi Roberto
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 07:16 uur

Ajax moet serieus op zijn hoede zijn, want er is nieuwe concurrentie opgedoken in de strijd om Sergi Roberto binnen te halen. De 32-jarige Spanjaard staat hoog op het verlanglijstje van de Amsterdamse club, maar nu lijken ook Premier League-clubs Aston Villa en West Ham United hun zinnen te hebben gezet op de veelzijdige speler. Volgens het Spaanse medium Diario SPORT zijn beide Engelse clubs vastberaden om de handtekening van Roberto te bemachtigen en Ajax dwars te zitten.

De interesse van Aston Villa en West Ham United voegt een nieuwe dimensie toe aan de transferstrijd om Sergi Roberto. De ervaren verdediger/middenvelder heeft een indrukwekkende staat van dienst bij Barcelona en zou een waardevolle toevoeging zijn voor elke ploeg. Ajax zal nu extra alert moeten zijn en wellicht hun strategie moeten heroverwegen om de concurrentie voor te blijven en Roberto naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

Met de toenemende belangstelling vanuit de Premier League wordt de situatie rondom Sergi Roberto steeds complexer. De Spanjaard zal ongetwijfeld meerdere opties overwegen voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst. Voor Ajax betekent dit dat ze snel en doortastend moeten handelen om hun kansen op het aantrekken van Roberto te vergroten. De komende weken beloven spannend te worden in de transferstrijd om de handtekening van deze ervaren speler.