×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord nog niet klaar na pak slaag Benfica

Feyenoord nog niet klaar na pak slaag Benfica
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 07:08 uur

Feyenoord staat voor een uitdagende start van het nieuwe seizoen, zo blijkt uit de analyses van diverse ochtendkranten. Na een pijnlijke nederlaag tegen Benfica op zondagavond, wordt er geconcludeerd dat de Rotterdammers nog niet klaar zijn om volledig te schitteren op het veld. De kritiek richt zich voornamelijk op het tactische systeem dat de nieuwe trainer Brian Priske hanteert.

De supporters van Feyenoord kijken met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd tegen Benfica, waarin de ploeg niet het gewenste niveau wist te halen. De teleurstelling is voelbaar en de vraagtekens rondom de aanpak van Priske worden steeds groter. Met het nieuwe seizoen in aantocht, is er werk aan de winkel voor de club om de nodige verbeteringen door te voeren.

De druk op trainer Brian Priske neemt toe na de zware nederlaag tegen Benfica. De fans verwachten dat er snel veranderingen zullen plaatsvinden om Feyenoord weer op de juiste koers te krijgen. Het is duidelijk dat er nog veel werk aan de winkel is voor de Rotterdammers om klaar te zijn voor de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt.