×
Home Nieuws Livescore

Pavlovic geen zorg voor FC Twente: AC Milan wacht

Pavlovic geen zorg voor FC Twente: AC Milan wacht
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 23:48 uur

Jonge verdediger Strahinja Pavlovic lijkt geen bedreiging te vormen voor FC Twente in de voorrondes van de Champions League, aangezien hij op het punt staat om over te stappen van Red Bull Salzburg naar AC Milan. De 19-jarige Pavlovic, die wordt gezien als een veelbelovend talent, staat op het punt om een grote stap te zetten in zijn carrière door naar de Italiaanse grootmacht te gaan.

De transfer van Pavlovic naar AC Milan lijkt nu slechts een kwestie van tijd te zijn, met gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano die al de bekende woorden "here we go" heeft laten vallen. Dit duidt erop dat de deal in een vergevorderd stadium verkeert en dat de jonge verdediger binnenkort zijn handtekening zal zetten bij de Rossoneri.

Met zijn imposante gestalte en sterke verdedigende kwaliteiten wordt Pavlovic gezien als een waardevolle aanwinst voor AC Milan, dat hoopt zijn defensie te versterken met de komst van de Servische international. De fans van de Italiaanse club kijken reikhalzend uit naar de officiële aankondiging van de transfer en zijn benieuwd naar de impact die Pavlovic kan hebben in het rood-zwarte shirt van AC Milan.