×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord vernederd door Benfica in Eusébio Cup duel.

Feyenoord vernederd door Benfica in Eusébio Cup duel.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 23:16 uur

Feyenoord heeft afgelopen zondag een zware avond beleefd in Lissabon, waar ze met maar liefst 5-0 werden verslagen door SL Benfica. De ploeg uit Rotterdam kon geen vuist maken tegen de Portugezen, die daarmee de Eusébio Cup in de wacht wisten te slepen. Het was een pijnlijke nederlaag voor Feyenoord, die de supporters teleurgesteld achterliet.

De wedstrijd begon al snel in het voordeel van Benfica, dat al binnen enkele minuten op voorsprong kwam en de druk op Feyenoord bleef opvoeren. Ondanks verwoede pogingen van de Nederlandse ploeg om terug te komen in de wedstrijd, slaagden ze er niet in om grip te krijgen op het spel van de Portugezen. Het resultaat was een vernederende 5-0 nederlaag voor Feyenoord.

De Eusébio Cup, vernoemd naar de legendarische Portugese voetballer, is een prestigieus toernooi dat jaarlijks wordt gespeeld tussen topclubs uit verschillende landen. Voor Benfica was de overwinning op Feyenoord een belangrijke opsteker en een mooie toevoeging aan hun erelijst. Feyenoord zal zich na deze zware nederlaag moeten herpakken en zich richten op de volgende uitdagingen in het nieuwe seizoen.