×
Home Nieuws Livescore

Transferwatch: De Graafschap biedt Kostas Lamprou contract aan.

Transferwatch: De Graafschap biedt Kostas Lamprou contract aan.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 22:16 uur

De Graafschap heeft een verrassende zet gedaan op de transfermarkt door een aanbieding te doen aan de ervaren doelman Kostas Lamprou. Na zijn vertrek bij Feyenoord is de 32-jarige Griek transfervrij en staat hij voor een mogelijke terugkeer naar het Nederlandse voetbal. Lamprou krijgt de kans om zijn carrière een nieuwe impuls te geven bij de club uit Doetinchem.

Met zijn jarenlange ervaring in de Eredivisie en daarbuiten, zou Lamprou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van De Graafschap. De doelman staat bekend om zijn scherpe reflexen en leiderschap op het veld, eigenschappen die goed van pas kunnen komen in de strijd om promotie of handhaving in de Eredivisie.

De supporters van De Graafschap zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de ontwikkelingen rondom de mogelijke komst van Lamprou. Als de Griek besluit in te gaan op het aanbod van de club, kan hij rekenen op een warm welkom in Doetinchem en de kans om zich opnieuw te bewijzen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.