×
Home Nieuws Livescore

Vangelis Pavlidis schittert met twee goals tegen Feyenoord

Vangelis Pavlidis schittert met twee goals tegen Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 22:08 uur

Benfica heeft zondagavond een verpletterende voorsprong van 4-0 behaald tegen Feyenoord, slechts achttien minuten nadat de wedstrijd begon. De Griekse spits Vangelis Pavlidis, voorheen actief bij AZ, speelde een glansrol door twee doelpunten op zijn naam te zetten. Sinds zijn overstap naar Lissabon is Pavlidis niet te stoppen en laat hij zien waarom Benfica hem heeft aangetrokken.

Met zijn doelpunten liet Pavlidis zien dat hij een geduchte aanvaller is die elke verdediging kan ontwrichten. Zijn scherpe schoten en slimme loopacties zorgden voor grote problemen bij de verdediging van Feyenoord, die geen antwoord had op zijn aanvalsdrift. De Griekse spits bewees opnieuw zijn waarde voor Benfica en toonde aan dat hij een belangrijke speler is in het team.

De supporters van Benfica waren in extase door de dominante vertoning van hun team en de uitstekende prestaties van Pavlidis. Met zijn doelpunten bracht hij het publiek in vervoering en zorgde hij voor een feestelijke sfeer in het stadion. De overwinning op Feyenoord was een belangrijke mijlpaal voor Benfica en liet zien dat ze in topvorm verkeren onder leiding van Pavlidis.