×
Home Nieuws Livescore

Priske lovend over Feyenoord's voorbereiding voor Benfica duel

Priske lovend over Feyenoord's voorbereiding voor Benfica duel
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 21:48 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske is vol lof over de voorbereiding van zijn team in aanloop naar het nieuwe seizoen. Met de laatste test voor de start van de competitie in zicht, kijkt Priske met tevredenheid naar de progressie die zijn spelers hebben geboekt. De Deense coach is optimistisch over de ontwikkeling die hij ziet bij zijn team en benadrukt dat het elke dag beter gaat.

De Rotterdamse club zal zondagavond de voorbereiding afsluiten met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Benfica in Lissabon. Een laatste kans voor Feyenoord om de puntjes op de i te zetten en de laatste tactische aanpassingen te testen voordat het echte werk begint. Priske is vastberaden om zijn team goed voorbereid aan de start van het seizoen te laten verschijnen en ziet de wedstrijd tegen Benfica als een belangrijke graadmeter.

Met de wedstrijd tegen Benfica in het vooruitzicht, is de sfeer binnen de selectie van Feyenoord positief en vol vertrouwen. Spelers werken hard op het trainingsveld en tonen hun toewijding aan de visie van Priske. De Deense trainer is blij met de mentaliteit en inzet van zijn team en gelooft dat dit de basis vormt voor een succesvol seizoen.