×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verrast met opstelling tegen Benfica

Feyenoord verrast met opstelling tegen Benfica
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 21:32 uur

In de aanloop naar het cruciale duel tussen Feyenoord en Benfica zijn er enkele opvallende wijzigingen in de opstelling van de Rotterdamse club. Trainer Brian Priske heeft besloten om de jonge verdediger Neraysho Kasanwirjo een basisplaats te geven, wat voor velen als een verrassing komt. Kasanwirjo krijgt daarmee de kans om zijn kwaliteiten te tonen op het Europese toneel en zal ongetwijfeld gebrand zijn om een goede indruk achter te laten.

Een andere opvallende verandering in de opstelling is de verschuiving van Lutsharel Geertruida naar een meer gevorderde positie. De talentvolle verdediger zal tegen Benfica een linie doorschuiven en op een nieuwe positie zijn kunsten mogen vertonen. Deze tactische zet van Priske laat zien dat hij bereid is om risico's te nemen en te experimenteren om tot een succesvol resultaat te komen tegen de Portugese tegenstander.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar hoe deze verrassende opstelling zal uitpakken in het belangrijke duel met Benfica. Met Kasanwirjo en Geertruida in nieuwe rollen op het veld, belooft het een interessante en onvoorspelbare wedstrijd te worden. De druk ligt hoog voor Feyenoord, maar met deze gedurfde keuzes van Priske is er hoop op een positieve afloop voor de Rotterdamse club.