×
Home Nieuws Livescore

Antwerp wint zonder Van Bommel, Janssen beslist duel

Antwerp wint zonder Van Bommel, Janssen beslist duel
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 21:24 uur

Het nieuwe seizoen in de Belgische voetbalcompetitie is goed van start gegaan voor Royal Antwerp FC. Ondanks het ontbreken van trainer Mark van Bommel wist de ploeg met een knappe overwinning te beginnen. In een spannende wedstrijd tegen Charleroi trokken de spelers van Antwerp aan het langste eind met een 0-1 zege.

Een opvallende speler in deze wedstrijd was Vincent Janssen, die zijn stempel wist te drukken door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. De Nederlandse aanvaller liet zien dat hij een belangrijke schakel kan zijn in het team van Antwerp en bewees zijn waarde met een trefzeker optreden tegen Charleroi.

Hoewel trainer Mark van Bommel niet aanwezig was bij deze wedstrijd, slaagde het team erin om georganiseerd en vastberaden te spelen. De overwinning op Charleroi zal het vertrouwen van de spelers een boost geven voor de komende wedstrijden in het nieuwe seizoen. Royal Antwerp FC laat zien dat ze klaar zijn om te strijden voor succes en hopen deze positieve start voort te zetten in de competitie.