×
Home Nieuws Livescore

Van de Belt tussen CD Castellón en KAA Gent

Van de Belt tussen CD Castellón en KAA Gent
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 21:16 uur

In de huidige transferperiode zijn CD Castellón en KAA Gent verwikkeld in een hevige strijd om de handtekening van de talentvolle middenvelder Thomas van de Belt. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door 1908, waarbij zij aangeven dat de onderhandelingen tussen de speler en de twee clubs nog in volle gang zijn. Eerder toonde SC Cambuur ook interesse in Van de Belt, in een poging om hem los te weken bij Feyenoord. Echter, de Friese club heeft nu besloten om zich terug te trekken uit de race om de handtekening van de middenvelder.

Van de Belt, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht op het veld, heeft de aandacht getrokken van zowel CD Castellón als KAA Gent. Beide clubs zien in hem een waardevolle aanwinst voor hun selectie en zijn vastberaden om hem binnen te halen voor het nieuwe seizoen. De speler zelf lijkt open te staan voor een mogelijke overstap en zal naar verwachting binnenkort een beslissing nemen over zijn toekomst.

De concurrentiestrijd tussen CD Castellón en KAA Gent belooft spannend te worden, aangezien beide clubs vastbesloten zijn om Van de Belt aan hun team toe te voegen. Het is nog onduidelijk welke club uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen en de handtekening van de middenvelder zal bemachtigen. Fans en volgers van het voetbal zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze veelbelovende transfer.