×
Home Nieuws Livescore

Boscagli's blessure valt mee, Mauro Júnior langdurig afwezig

Boscagli's blessure valt mee, Mauro Júnior langdurig afwezig
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 20:08 uur

Goed nieuws voor PSV-fans: de blessure van verdediger Olivier Boscagli lijkt mee te vallen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Fransman raakte geblesseerd tijdens een training, maar de eerste berichten wijzen erop dat het niet om een ernstige blessure gaat. Dit is een opluchting voor trainer Roger Schmidt, die Boscagli dit seizoen regelmatig in de basisopstelling heeft staan.

Helaas is er minder goed nieuws over Mauro Júnior. De Braziliaanse middenvelder zal voorlopig niet in actie kunnen komen voor PSV. Ook hij kampt met een blessure, waardoor hij uit de roulatie is. Júnior was de laatste tijd goed op dreef en wist zich steeds meer in de basis te spelen. Zijn afwezigheid zal dan ook een aderlating zijn voor het team van Schmidt.

De blessureperikelen bij PSV zorgen voor de nodige kopzorgen bij de technische staf. Met belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht, waaronder de Europa League en de Eredivisie, is het van groot belang dat de selectie fit en in vorm blijft. Hopelijk kunnen Boscagli en Júnior snel herstellen en weer aansluiten bij de groep, zodat PSV op volle sterkte de strijd kan aangaan in de verschillende competities.