×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo favoriet voor overname Shiloh 't Zand

Heracles Almelo favoriet voor overname Shiloh 't Zand
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 19:16 uur

Heracles Almelo lijkt de leiding te hebben genomen in de race om Shiloh 't Zand over te nemen van Feyenoord, in plaats van NAC Breda. Dit opmerkelijke nieuws werd naar buiten gebracht door 1908, waarbij de club uit Almelo nu als favoriet wordt gezien voor de transfer. De verschuiving in de situatie is het gevolg van de mislukte recordtransfer van Aimé Omgba, die niet doorging zoals gepland.

Naar verluidt heeft Heracles Almelo nu de beste papieren om Shiloh 't Zand aan te trekken, waarmee de club uit de Eredivisie een belangrijke slag zou slaan op de transfermarkt. De plotselinge wending in de onderhandelingen heeft de verwachtingen doen veranderen en de focus verlegd naar Almelo als potentiële nieuwe bestemming voor de talentvolle speler.

De transferperikelen rondom Shiloh 't Zand lijken daarmee een nieuwe wending te hebben genomen, waarbij Heracles Almelo nu in polepositie lijkt te verkeren om de jonge Feyenoord-speler binnen te halen. De afgeketste recordtransfer van Aimé Omgba heeft onverwachte gevolgen gehad en heeft de transfermarkt op zijn kop gezet, met Heracles Almelo als verrassende hoofdrolspeler in dit verhaal.