×
Home Nieuws Livescore

Eredivisie-trio versterkt Al-Nasr in Dubai

Eredivisie-trio versterkt Al-Nasr in Dubai
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 19:08 uur

Al-Nasr versterkt zich met Eredivisie-talenten Leroy Fer, Marouane Azarkan en Othmane Boussaid. De club uit Dubai heeft met deze transfers een flinke dosis Nederlandse voetbalkwaliteit aangetrokken. Leroy Fer, bekend van clubs als Feyenoord en Swansea City, Marouane Azarkan van Feyenoord en Othmane Boussaid van FC Utrecht, brengen Eredivisie-ervaring en talent naar Al-Nasr.

In een interview met ESPN delen de drie spelers hun gedachten over de overstap naar de club in de Verenigde Arabische Emiraten, waar Alfred en Bart Schreuder de scepter zwaaien. Fer, Azarkan en Boussaid tonen zich enthousiast over de nieuwe uitdaging en het avontuur in Dubai. Ze kijken ernaar uit om onder leiding van de Schreuder-broers te spelen en hun kwaliteiten verder te ontwikkelen in een nieuwe competitie.

Al-Nasr hoopt met de komst van deze Eredivisie-sterren hun team naar een hoger niveau te tillen en mee te strijden om de prijzen in de Emirati Arabian Gulf League. De fans van de club kunnen zich verheugen op het zien van Fer, Azarkan en Boussaid in actie op de velden van Dubai en zijn benieuwd naar wat zij kunnen toevoegen aan het team van Al-Nasr.