×
Home Nieuws Livescore

Manchester United bereikt akkoord met Bayern voor Mazraoui.

Manchester United bereikt akkoord met Bayern voor Mazraoui.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 16:48 uur

Manchester United lijkt een grote stap te zetten in de transfermarkt, zo meldt Foot Mercato op zondag. De Engelse club heeft naar verluidt een overeenkomst bereikt met Bayern München over de transfer van Noussair Mazraoui. Daarnaast zou er zelfs al een persoonlijk akkoord zijn tussen de club en de speler. Echter, voordat de deal definitief kan worden afgerond, moet eerst de overstap van Aaron Wan-Bissaka naar West Ham United voltooid zijn.

De mogelijke komst van Mazraoui naar Manchester United zou een opvallende versterking zijn voor de club. De 23-jarige rechtsback van Ajax heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare speler met veel potentieel. Zijn technische vaardigheden en verdedigende kwaliteiten zouden goed van pas komen in de Premier League.

Het feit dat er al een persoonlijk akkoord is tussen Mazraoui en Manchester United wijst erop dat de speler openstaat voor een overstap naar de Engelse topclub. De onderhandelingen tussen de twee clubs lijken ook voorspoedig te verlopen, wat hoop geeft op een succesvolle afronding van de transfer.

Echter, de deal is nog niet definitief en hangt deels af van de transfer van Aaron Wan-Bissaka naar West Ham United. De Engelse rechtsback wordt al langer in verband gebracht met een vertrek bij Manchester United en een overstap naar West Ham lijkt steeds dichterbij te komen. Pas wanneer deze transfer is afgerond, kan de weg vrijgemaakt worden voor Mazraoui om zijn transfer naar Manchester United te voltooien.