×
Home Nieuws Livescore

Arsenal onderhandelt met Real Sociedad over Mikel Merino

Arsenal onderhandelt met Real Sociedad over Mikel Merino
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 16:32 uur

Arsenal heeft mogelijk een oogje op Mikel Merino, zo meldt de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano. De Londense club lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in de Spaanse middenvelder, die momenteel onder contract staat bij Real Sociedad tot medio 2025. Romano onthult dat Arsenal van plan is om volgende week opnieuw in gesprek te gaan met de Spaanse club om de mogelijkheden voor een transfer te bespreken.

Mikel Merino, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht op het veld, zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Arsenal. De Gunners zijn op zoek naar versterking op het middenveld en zien in Merino een speler die hun team naar een hoger niveau kan tillen. Met zijn ervaring in zowel La Liga als de Premier League, zou Merino een naadloze aanvulling kunnen zijn op het team van manager Mikel Arteta.

Real Sociedad zal naar verwachting niet zomaar akkoord gaan met een transfer van Merino naar Arsenal. De Spaanse club zal waarschijnlijk proberen om een ​​goede deal te sluiten voor hun sterspeler, die een belangrijke rol speelt in hun team. Het belooft dus een interessante onderhandeling te worden tussen de twee clubs, waarbij Arsenal vastbesloten lijkt om Merino naar Londen te halen en Real Sociedad zijn waardevolle asset wil behouden. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer.