×
Home Nieuws Livescore

Timon Wellenreuther redt golfkarretje van dramatische afgrondval

Timon Wellenreuther redt golfkarretje van dramatische afgrondval
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 15:24 uur

Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther heeft zichzelf mogelijk al tot held van het seizoen gekroond door een spectaculaire redding te verrichten buiten het voetbalveld. Samen met teamgenoot Thomas Beelen zat de doelman in een golfkarretje dat onverwachts in zijn achteruit schoot en de berg af begon te rollen. Met snelle reflexen wist Wellenreuther het voertuig uiteindelijk tot stilstand te brengen, waardoor een potentieel gevaarlijke situatie werd voorkomen.

Het incident vond plaats tijdens een ontspannen moment voor de spelers, maar veranderde al snel in een hachelijke situatie toen het golfkarretje ongecontroleerd de berg af begon te rijden. Dankzij de koelbloedigheid en doortastendheid van Wellenreuther kon erger worden voorkomen. Zowel de doelman als Beelen kwamen met de schrik vrij en kunnen het bizarre voorval nu navertellen als een opmerkelijk avontuur naast het voetbalveld.

De actie van Timon Wellenreuther toont niet alleen zijn scherpe reflexen op het veld, maar ook zijn vastberadenheid en kalmte in onverwachte situaties. De doelman bewees met deze heldhaftige daad dat hij niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een belangrijke rol kan spelen voor Feyenoord. De club en fans zullen de actie van Wellenreuther ongetwijfeld waarderen en hem prijzen voor zijn snelle en doeltreffende optreden in deze onverwachte situatie.