×
Home Nieuws Livescore

Sergi Roberto overweegt toekomst, Ajax toont interesse

Sergi Roberto overweegt toekomst, Ajax toont interesse
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 14:08 uur

De Spaanse middenvelder Sergi Roberto staat voor een belangrijke beslissing over zijn toekomst in het voetbal. De komende dagen zal hij grondig onderzoeken welke opties er voor hem op tafel liggen. Een van de clubs die interesse heeft getoond in de diensten van Roberto is Ajax, zo heeft de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano gemeld.

Roberto, die momenteel onder contract staat bij Barcelona, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en wordt gezien als een veelzijdige speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Zijn ervaring en kwaliteiten hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder dus Ajax. De Nederlandse club staat bekend om zijn attractieve speelstijl en zou Roberto graag aan zijn selectie toevoegen.

De interesse van Ajax in Sergi Roberto komt op een moment dat de club zich wil versterken voor het komende seizoen. Met de mogelijkheid om in de Champions League te spelen en de ambitie om nationaal en internationaal succes te behalen, ziet Ajax in Roberto een waardevolle aanwinst. Het is nu aan de speler zelf om te bepalen welke stap hij wil zetten in zijn loopbaan en of een overstap naar Amsterdam tot de mogelijkheden behoort.