×
Home Nieuws Livescore

Manchester United staakt gesprekken met Everton over Branthwaite.

Manchester United staakt gesprekken met Everton over Branthwaite.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 13:48 uur

Manchester United zal hun zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger moeten voortzetten, nadat gesprekken met Everton over een mogelijke transfer van Jarrad Branthwaite zijn vastgelopen. Volgens de betrouwbare bron Fabrizio Romano zijn de onderhandelingen tussen de twee clubs tot stilstand gekomen, waardoor de Mancunians gedwongen worden om andere opties te overwegen.

De Engelse grootmacht was geïnteresseerd in het aantrekken van de jonge verdediger, maar lijkt nu te moeten doorschakelen naar alternatieve doelwitten om hun defensieve linie te versterken. Met de transfermarkt die langzaam op gang begint te komen, zal United snel moeten handelen om hun selectie te versterken voor het nieuwe seizoen.

Trainer Ole Gunnar Solskjaer zal nu samen met het scoutingsteam van Manchester United op zoek moeten gaan naar geschikte kandidaten om de defensieve problemen van de club op te lossen. De Noorse coach zal ongetwijfeld streven naar een snelle oplossing om zijn team klaar te stomen voor de uitdagingen die komen gaan in de Premier League en andere competities.

Het is nu afwachten welke stappen Manchester United zal zetten in hun zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger en hoe snel zij een alternatieve optie kunnen vinden om hun defensie te versterken. Met de concurrentie die niet stilzit op de transfermarkt, zal het cruciaal zijn voor de Mancunians om snel en doortastend te handelen om hun ambities voor het komende seizoen waar te maken.