×
Home Nieuws Livescore

Tarik Tissoudali naar PAOK Saloniki voor Champions League avontuur.

Tarik Tissoudali naar PAOK Saloniki voor Champions League avontuur.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 13:08 uur

De Nederlandse aanvaller Tarik Tissoudali heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij PAOK Saloniki. Na zijn vertrek bij KAA Gent zal hij vanaf zondag officieel deel uitmaken van het team in Griekenland. Tissoudali kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten in te zetten voor de Griekse kampioen en hoopt met hen een plek te veroveren in de hoofdfase van de prestigieuze Champions League.

De overgang van Tissoudali naar PAOK Saloniki markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De aanvaller heeft bewezen een waardevolle speler te zijn en zal nu de kans krijgen om zijn talent te tonen op het hoogste Europese niveau. Met zijn ervaring en doelgerichtheid zal Tissoudali een waardevolle toevoeging zijn aan het team van PAOK Saloniki, dat streeft naar succes in zowel de nationale competitie als in de Champions League.

Voor Tissoudali is de overstap naar PAOK Saloniki een kans om zich verder te ontwikkelen en zijn ambities waar te maken. De Nederlandse voetballer is vastberaden om het beste uit zichzelf te halen en zijn nieuwe club te helpen bij het behalen van sportieve successen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zal Tissoudali ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie van PAOK Saloniki en hoopt hij samen met zijn teamgenoten grote prestaties neer te zetten.