×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong niet mee op tour VS met Barcelona

Frenkie de Jong niet mee op tour VS met Barcelona
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 12:48 uur

Het was al een tijdje een verwachting, maar nu is het officieel: Frenkie de Jong zal niet deelnemen aan de tour van FC Barcelona naar de Verenigde Staten. De Spaanse topclub heeft op zondagmiddag de lijst met spelers vrijgegeven die wel en niet zullen deelnemen aan de trip. Naast De Jong zijn er nog andere spelers die afwezig zullen zijn tijdens deze tour.

De afwezigheid van De Jong zal een gemis zijn voor Barcelona, aangezien de Nederlandse middenvelder een belangrijke speler is in het team. Zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht hebben hem tot een onmisbare schakel gemaakt in het elftal van de Catalaanse club. Fans zullen teleurgesteld zijn dat ze hem niet in actie zullen zien tijdens de tour in de Verenigde Staten.

Hoewel De Jong niet meegaat op tour, zal Barcelona toch proberen om zich goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De club zal de afwezige spelers moeten compenseren en andere talenten krijgen wellicht de kans om zich te laten zien tijdens de oefenwedstrijden in Amerika. Het is een kans voor de jongere spelers om zich te bewijzen en te laten zien dat ze klaar zijn om een rol van betekenis te spelen in het eerste elftal van Barcelona.