×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons hint op verlengd verblijf bij RB Leipzig.

Xavi Simons hint op verlengd verblijf bij RB Leipzig.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 11:56 uur

Het ziet ernaar uit dat de toekomst van Xavi Simons komend seizoen in Duitsland zal liggen. De jonge Oranje-international, die de hoofdrol speelt in een opmerkelijke transfersoap, heeft via Instagram een mysterieus bericht gedeeld. Volgens Sky Sport lijkt het er sterk op dat Simons zijn verblijf bij RB Leipzig zal verlengen.

De geruchtenmolen rondom de 18-jarige middenvelder draait al enige tijd op volle toeren. Verschillende topclubs uit heel Europa werden in verband gebracht met Simons, maar het lijkt er nu op dat hij trouw blijft aan de Bundesliga-club. De fans van RB Leipzig zullen ongetwijfeld opgelucht ademhalen bij dit nieuws, aangezien Simons wordt gezien als een veelbelovend talent met een grote toekomst voor zich.

Hoewel het bericht van Simons op Instagram enigszins mysterieus was, lijkt het erop dat de puzzelstukjes langzaam op hun plek vallen. De supporters van RB Leipzig kunnen zich verheugen op nog een seizoen met de jonge Nederlander in hun gelederen. Het is nu wachten op een officiƫle bevestiging van de club en Simons zelf om alle speculaties definitief de kop in te drukken.