×
Home Nieuws Livescore

David de Gea wijst Genoa af vanwege salariseisen. (9 woorden)

David de Gea wijst Genoa af vanwege salariseisen. (9 woorden)
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 11:48 uur

Na een jaar zonder club te hebben gezeten, heeft David de Gea besloten om zijn carrière niet nieuw leven in te blazen bij Genoa. De Spaanse doelman heeft zich onlangs aangeboden bij de Serie A-club, maar zijn salariseisen bleken te hoog te zijn voor de Italiaanse club. Sky Sports meldt dat De Gea en Genoa het niet eens konden worden over de financiële voorwaarden.

De 30-jarige De Gea, die eerder uitkwam voor clubs als Atletico Madrid en Manchester United, zit al sinds zijn vertrek bij de Engelse club zonder team. Zijn zoektocht naar een nieuwe club lijkt voorlopig dus nog voort te duren. Genoa, dat momenteel in de middenmoot van de Serie A staat, zal verder moeten kijken naar andere opties om hun doelmannenpositie te versterken.

De Gea staat bekend om zijn kwaliteiten als doelman en heeft in het verleden meerdere malen zijn waarde bewezen op het hoogste niveau. Het is dan ook geen verrassing dat de Spaanse international nog steeds interesse geniet van verschillende clubs. Het is echter de vraag of er een club bereid zal zijn om te voldoen aan zijn salariseisen, gezien de financiële impact van de huidige situatie in de voetbalwereld.

Voor De Gea is het nu zaak om zijn opties te evalueren en te kijken naar andere mogelijkheden om zijn loopbaan voort te zetten. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal de doelman ongetwijfeld snel weer een nieuwe club vinden die bereid is om hem een passend contract aan te bieden.