×
Home Nieuws Livescore

Sam Lammers kiest sport boven geld: FC Twente boven NEC

Sam Lammers kiest sport boven geld: FC Twente boven NEC
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 10:16 uur

Voetballer Sam Lammers heeft naar verluidt een lucratief aanbod van NEC Nijmegen afgeslagen ten gunste van een sportief aantrekkelijker perspectief bij FC Twente. Dit op basis van uitspraken van RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing. De spits, die momenteel onder contract staat bij Atalanta Bergamo, stond voor een belangrijke keuze in zijn carrière. NEC Nijmegen bood hem een financieel aantrekkelijke deal aan, maar Lammers gaf de voorkeur aan een overstap naar FC Twente vanwege de sportieve uitdaging die de club hem kan bieden.

Van Wissing onthulde dat Lammers bewust heeft gekozen voor FC Twente vanwege de mogelijkheden die de club hem kan bieden om zich verder te ontwikkelen als voetballer. De 24-jarige aanvaller ziet in de Eredivisie-club uit Enschede een betere kans om zijn sportieve ambities waar te maken en zijn potentieel volledig te benutten. Dit besluit toont aan dat Lammers niet alleen oog heeft voor financiële beloningen, maar vooral gedreven wordt door zijn passie voor het spel en zijn streven naar succes op het veld.

De keuze van Sam Lammers om het aanbod van NEC Nijmegen af te wijzen en voor FC Twente te kiezen, heeft de gemoederen in de voetbalwereld doen oplaaien. Fans en kenners zijn benieuwd naar hoe de spits zich zal manifesteren bij zijn nieuwe club en welke impact zijn komst zal hebben op het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Lammers een waardevolle toevoeging zijn voor FC Twente en mogelijk het verschil maken in het streven naar sportief succes. Het is nu aan hem om te bewijzen dat zijn keuze de juiste was en om zijn talent te laten schitteren in het shirt van de Tukkers.