×
Home Nieuws Livescore

PSV schrikt van hoge vraagprijs Liverpool voor Van den Berg

PSV schrikt van hoge vraagprijs Liverpool voor Van den Berg
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 08:48 uur

Jonge Nederlandse verdediger Sepp van den Berg heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder PSV. De 22-jarige speler, momenteel onder contract bij Liverpool, is echter verrast door de hoge transfersom die de Engelse club voor hem vraagt. Liverpool zou maar liefst twintig miljoen euro willen ontvangen voor de talentvolle verdediger.

Van den Berg, die in 2019 de overstap maakte van PEC Zwolle naar Liverpool, heeft nog niet veel speeltijd gehad bij de Engelse club. Desondanks wordt hij gezien als een veelbelovend talent en heeft hij indruk gemaakt tijdens zijn optredens voor de jeugdteams van Liverpool.

De vraagprijs van twintig miljoen euro lijkt echter een struikelblok te vormen voor geïnteresseerde clubs, waaronder PSV. Het is nog onduidelijk of de Eindhovenaren bereid zijn om aan deze hoge eisen te voldoen om Van den Berg naar Nederland te halen. De verdediger zelf zal ongetwijfeld hopen op een snelle en soepele afhandeling van zijn mogelijke transfer, zodat hij meer speelminuten kan maken en zich verder kan ontwikkelen op het hoogste niveau.