×
Home Nieuws Livescore

Clubloze trainer Alex Pastoor overweegt parttime chauffeur

Clubloze trainer Alex Pastoor overweegt parttime chauffeur
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 08:32 uur

Voormalig voetbaltrainer Alex Pastoor overweegt een opmerkelijke carrièrewending. De clubloze coach, die eerder actief was bij Almere City, heeft onthuld dat hij de mogelijkheid onderzoekt om parttime privéchauffeur te worden. Dit verrassende nieuws deelde Pastoor tijdens een interview met Ziggo Sport.

Na zijn vertrek bij Almere City lijkt Pastoor open te staan voor nieuwe uitdagingen buiten de voetbalwereld. Het idee om als privéchauffeur aan de slag te gaan, getuigt van zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Hoewel hij zijn roots in het voetbal heeft liggen, lijkt Pastoor bereid om zijn horizon te verbreden en zich te verdiepen in een geheel andere branche.

Het nieuws over Pastoors mogelijke carrièreswitch heeft zowel verbazing als bewondering gewekt in de sportwereld. Met zijn ervaring als trainer en zijn professionele instelling zou Pastoor ongetwijfeld een betrouwbare en toegewijde privéchauffeur zijn. Het is een stap die aantoont dat zelfs ervaren professionals bereid zijn om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.