×
Home Nieuws Livescore

Cody Gakpo onthult: 'Ik ben dé perfecte leider voor Oranje!'

Cody Gakpo onthult: 'Ik ben dé perfecte leider voor Oranje!'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 08:08 uur

Cody Gakpo voelt zich als een vis in het water in zijn mogelijke nieuwe rol als leider binnen het Nederlands elftal. De 24-jarige aanvaller van Liverpool, die onlangs schitterde tijdens het EK-kwalificatieduel tegen Griekenland met een overtuigende 3-0 overwinning, liet tijdens de persconferentie doorschemeren dat hij graag de jonge talenten bij Oranje een helpende hand biedt.

Met zijn ervaring als voormalig aanvoerder bij PSV, voelt Gakpo zich geroepen om zijn persoonlijke kwaliteiten in te zetten om het team te ondersteunen. "Ik heb al eerder de verantwoordelijkheid gedragen als aanvoerder en ik denk dat mijn karakter hier goed bij past. Ik ben ervan overtuigd dat ik het team kan helpen", verklaarde Gakpo vol zelfvertrouwen.

De jonge aanvaller heeft bewezen dat hij niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld een inspirerende figuur kan zijn. Met zijn positieve instelling en natuurlijke leiderschapskwaliteiten is Gakpo vastberaden om een positieve invloed te hebben op de jonge spelers in het Nederlands elftal.

Terwijl hij zijn eigen prestaties blijft verbeteren, ziet Gakpo het als zijn persoonlijke missie om de jonge talenten te begeleiden en te motiveren. Hij gelooft dat zijn ervaring en persoonlijkheid een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het team, en hij is vastbesloten om zijn rol als mentor serieus te nemen.

Met zijn ambitie om het Nederlands elftal naar nieuwe hoogten te brengen, is Gakpo vastberaden om zijn leiderschapskwaliteiten te laten zien. Hij is klaar om zijn medespelers te inspireren en te begeleiden, en hij hoopt dat zijn inzet en toewijding zullen bijdragen aan het succes van het team.

Het is duidelijk dat Gakpo niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die klaar staat om zijn teamgenoten te ondersteunen. Met zijn vastberadenheid en positieve instelling is hij vastbesloten om een verschil te maken binnen het Nederlands elftal.