×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag's zorgen groeien: Dubbele blessureklap na verlies United

Ten Hag's zorgen groeien: Dubbele blessureklap na verlies United
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 juli 2024 07:32 uur

Manchester United heeft de oefenwedstrijd tegen Arsenal met 2-1 verloren, maar voor coach Erik ten Hag zijn de verliescijfers niet het grootste zorgpunt. Tijdens de wedstrijd zag de Nederlandse coach binnen twintig minuten twee spelers geblesseerd uitvallen. Zowel Rasmus Hojlund als de miljoenenaankoop Leny Yoro moesten voortijdig het veld verlaten, wat voor de nodige kopzorgen zorgde bij Ten Hag.

De blessures van Hojlund en Yoro komen op een ongelukkig moment voor Manchester United, dat zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. Met de competitie in aantocht zal Ten Hag nu moeten puzzelen om de nodige vervangers te vinden voor de geblesseerde spelers. Vooral de blessure van Yoro, die als grote aankoop werd binnengehaald, zal een flinke tegenvaller zijn voor de coach en het team.

Ondanks de tegenslagen tijdens de oefenwedstrijd, blijft Erik ten Hag strijdbaar en vastberaden om zijn team klaar te stomen voor de competitie. De coach zal de komende dagen nauwlettend de situatie van Hojlund en Yoro in de gaten houden en werken aan oplossingen om het gemis van de geblesseerde spelers op te vangen. Manchester United zal met hernieuwde focus en vastberadenheid de voorbereiding op het nieuwe seizoen voortzetten, met als doel om sterk aan de start te verschijnen in de competitie.