×
Home Nieuws Livescore

Bosz positief over PSV, zorgen om blessures spelers.

Bosz positief over PSV, zorgen om blessures spelers.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 23:32 uur

Na de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Valencia heeft Peter Bosz zijn tevredenheid geuit over de staat van PSV. De trainer is optimistisch over de prestaties van zijn team en ziet positieve ontwikkelingen. Echter, er hangt nog onzekerheid in de lucht met betrekking tot de blessures van Mauro Júnior en Olivier Boscagli.

Bosz benadrukte dat PSV op de goede weg is en dat de spelers hard hebben gewerkt om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De coach is vol vertrouwen in de kwaliteiten van zijn team en kijkt uit naar de start van de competitie. Ondanks de blessurezorgen blijft Bosz vastberaden om zijn spelers optimaal voor te bereiden en te motiveren.

Mauro Júnior en Olivier Boscagli zijn belangrijke spelers voor PSV en het is voor Bosz van groot belang om te weten hoe ernstig hun blessures zijn. De medische staf zal de komende dagen nauwlettend in de gaten houden hoe zij zich herstellen en of zij op tijd fit zullen zijn voor de start van het seizoen. Bosz hoopt op een spoedig herstel, zodat hij kan rekenen op een volledig fitte selectie voor de eerste competitiewedstrijd.