×
Home Nieuws Livescore

Lasse Schöne verdedigt Ziyech en prijst De Jong

Lasse Schöne verdedigt Ziyech en prijst De Jong
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 22:48 uur

Voormalig Ajax-middenvelder Lasse Schöne heeft onlangs zijn steun uitgesproken voor zijn voormalige teamgenoot Hakim Ziyech. De Deense voetballer beweert dat Ziyech niet altijd volledig begrepen werd tijdens zijn periode bij Ajax. Schöne, die zelf jarenlang een belangrijke rol speelde in het team van de Amsterdamse club, prijst Ziyech om zijn unieke kwaliteiten en benadrukt het belang van begrip en waardering voor spelers met een speciale speelstijl.

Daarnaast heeft Schöne ook lovende woorden over voor Frenkie de Jong, een andere voormalige ploeggenoot van hem bij Ajax. De Deen is zeer enthousiast over de talenten en vaardigheden van De Jong, die inmiddels furore maakt bij FC Barcelona. Schöne benadrukt het belang van het erkennen en ondersteunen van jonge talenten zoals De Jong, die met hun spel en mentaliteit het verschil kunnen maken op het hoogste niveau van het voetbal.

Als ervaren speler met een schat aan ervaring in het topvoetbal, weet Schöne als geen ander hoe belangrijk het is om steun te krijgen van medespelers en fans. Zijn woorden van waardering voor Ziyech en De Jong tonen niet alleen zijn respect voor hun talent, maar ook zijn inzicht in de uitdagingen en druk waarmee jonge spelers te maken krijgen in de voetbalwereld. Schöne's steunbetuigingen zijn een blijk van solidariteit en respect binnen de voetbalgemeenschap en benadrukken het belang van een positieve en ondersteunende omgeving voor spelers om te kunnen excelleren op het veld.