×
Home Nieuws Livescore

Van Persie schittert in 5-0 overwinning Heerenveen op Rayo

Van Persie schittert in 5-0 overwinning Heerenveen op Rayo
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 22:32 uur

Voormalig Nederlands international Robin van Persie laat zien dat hij nog steeds van grote waarde is voor sc Heerenveen. In een indrukwekkend oefenduel tegen het Spaanse Rayo Vallecano wist de Friese ploeg met maar liefst 5-0 te winnen. Het team van Van Persie liet zien over veel kwaliteit te beschikken en domineerde de wedstrijd van begin tot eind.

Een opvallend moment in de wedstrijd was de prachtige aanval die leidde tot de 2-0 voorsprong voor Heerenveen. Daniel Karlsbakk wist kort na rust het net te vinden na een razendsnelle aanval waarbij Heerenveen in slechts dertien seconden van de ene zestien naar de andere zestien meter ging. Een staaltje teamwork en snelheid waar de Friezen trots op kunnen zijn.

Het Abe Lenstra Stadion was het toneel van deze indrukwekkende overwinning, die door fans al snel werd omgedoopt tot een 'Van Persie-ball'. De ervaren spits laat zien dat hij nog steeds van onschatbare waarde is voor zijn team en weet met zijn ervaring en klasse het verschil te maken op het veld. Met dit soort overwinningen laat sc Heerenveen zien dat ze klaar zijn voor een nieuw seizoen vol uitdagingen en successen.