×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze verlengt contract bij PSV voor volgend seizoen.

Jordan Teze verlengt contract bij PSV voor volgend seizoen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 21:48 uur

PSV-fans kunnen opgelucht ademhalen, want Jordan Teze zal ook het komende seizoen te bewonderen zijn in het rood-witte shirt van de Eindhovense club. De 24-jarige rechtsback heeft na het oefenduel met Valencia (2-1) bevestigd dat hij trouw blijft aan PSV. Dit nieuws zal ongetwijfeld goed ontvangen worden door de supporters, die Teze zien als een belangrijke speler binnen het team.

Met zijn beslissing om bij PSV te blijven, toont Teze zijn loyaliteit aan de club waar hij al sinds zijn jeugd actief is. De talentvolle verdediger heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een vaste waarde in het team van trainer Roger Schmidt. Zijn kracht, snelheid en tactisch inzicht maken hem een geduchte tegenstander voor elke aanvaller in de Eredivisie.

De bevestiging van Teze's verblijf bij PSV zal ook de technische staf van de club verheugen. Schmidt kan ook komend seizoen rekenen op de ervaren rechtsback, die niet alleen verdedigend sterk is, maar ook regelmatig zijn bijdrage levert in de aanval. Met Teze in de gelederen heeft PSV een solide basis om verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.