×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder: Schouten beter dan Veerman na EK

Youri Mulder: Schouten beter dan Veerman na EK
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 21:32 uur

Voormalig voetballer en analist Youri Mulder heeft recentelijk zijn visie gedeeld over de toekomst van twee veelbelovende Nederlandse talenten, Jerdy Schouten en Joey Veerman, in aanloop naar het oefenduel tussen PSV en Valencia. Mulder, die zijn sporen heeft verdiend als spits, is van mening dat Schouten na zijn deelname aan het EK een sterkere indruk zal maken dan Veerman, wiens prestaties tijdens het eindtoernooi niet geheel overtuigend waren.

Mulder, die bekend staat om zijn scherpe analyses, gelooft dat Schouten, na zijn ervaring op het Europese podium, zal groeien en zich verder zal ontwikkelen als speler. De middenvelder, die momenteel speelt voor Bologna, heeft volgens Mulder het potentieel om zich te onderscheiden en een belangrijke rol te spelen in het Nederlandse voetbal.

Wat betreft Veerman, die uitkomt voor sc Heerenveen, is Mulder van mening dat de jonge middenvelder nog stappen moet zetten om zijn talent volledig te benutten. Ondanks zijn minder overtuigende optreden tijdens het EK, ziet Mulder nog steeds potentie in Veerman en gelooft hij dat met de juiste begeleiding en ervaring de speler zijn kwaliteiten verder kan ontwikkelen.

Met deze uitspraken werpt Youri Mulder een interessante blik op de toekomst van deze twee talentvolle Nederlandse voetballers en houdt hij de voetbalwereld in spanning over wat de komende periode voor hen in petto heeft.