×
Home Nieuws Livescore

Anderlecht wil Christian Eriksen in transferoffensief Manchester United

Anderlecht wil Christian Eriksen in transferoffensief Manchester United
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 21:16 uur

Anderlecht mengt zich in de strijd om de handtekening van Christian Eriksen, zo meldt Het Nieuwsblad. De Belgische club heeft haar zinnen gezet op een 'heus transferoffensief' om de Deense middenvelder van Manchester United binnen te halen. Naast Ajax toont dus ook Anderlecht concrete interesse in de ervaren spelmaker.

Christian Eriksen, die momenteel onder contract staat bij Manchester United, lijkt op weg te zijn naar een mogelijke terugkeer naar het Europese clubvoetbal. De Belgische club Anderlecht is vastbesloten om de Deense routinier aan te trekken en is bereid om alles op alles te zetten om deze transfer te realiseren. Met Ajax als concurrent in de race, belooft het een spannende strijd te worden om de handtekening van Eriksen.

De interesse van Anderlecht in Christian Eriksen toont aan dat de club ambitieus is en zich wil versterken met ervaren spelers van topniveau. De Deense international, die eerder successen boekte bij clubs als Tottenham Hotspur en Internazionale, zou een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van Anderlecht. Het belooft een boeiende transferperiode te worden voor zowel de club als de speler zelf.