×
Home Nieuws Livescore

Jerdy Schouten negeert vertrekgeruchten bij PSV ondanks interesse.

Jerdy Schouten negeert vertrekgeruchten bij PSV ondanks interesse.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 20:56 uur

Jerdy Schouten, de talentvolle middenvelder van PSV, blijft rustig onder de geruchten over een mogelijke transfer. Ondanks de toenemende interesse van andere clubs, waaronder enkele buitenlandse, richt de Oranje-international zich volledig op zijn huidige club. Na een indrukwekkend seizoen bij PSV en sterke optredens tijdens het EK, is Schouten een gewilde speler geworden op de transfermarkt.

De 24-jarige Schouten heeft laten weten dat hij zich momenteel niet bezighoudt met een eventueel vertrek bij PSV. Zijn focus ligt op het blijven verbeteren als speler en het behalen van successen met zijn team. De interesse van andere clubs is een compliment voor zijn harde werk en prestaties, maar Schouten blijft nuchter en gefocust op zijn ontwikkeling bij PSV.

Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft Schouten zich laten gelden als een belangrijke speler voor zowel PSV als het Nederlands elftal. Zijn sterke optredens op het EK hebben zijn marktwaarde verhoogd en clubs uit verschillende competities tonen interesse in de middenvelder. Voor nu blijft Schouten echter trouw aan PSV en zet hij alles op alles om het komende seizoen opnieuw te schitteren in het shirt van de Eindhovense club.