×
Home Nieuws Livescore

Trainers TOP Oss en Al-Nasr stoppen duel halfuur

Trainers TOP Oss en Al-Nasr stoppen duel halfuur
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 20:08 uur

Tijdens het oefenduel tussen TOP Oss en Al-Nasr heeft zich een opmerkelijk incident voorgedaan dat de gemoederen flink deed oplaaien. De trainers Sjors Ultee en Alfred Schreuder raakten dermate verhit tijdens een protest tegen de scheidsrechter dat de wedstrijd maar liefst een halfuur werd stilgelegd. De aanleiding voor het hevige protest was de rode kaart die een speler van Al-Nasr kreeg toebedeeld, waar beide trainers het totaal niet mee eens waren.

Het tumultueuze moment vond plaats in de tweede helft van het oefenduel, toen de speler van Al-Nasr een harde overtreding beging die resulteerde in een rode kaart. Ultee en Schreuder waren het echter volledig oneens met deze beslissing en besloten gezamenlijk verhaal te halen bij de scheidsrechter. Hun protesten waren zo hevig en aanhoudend dat de scheidsrechter uiteindelijk besloot om de wedstrijd tijdelijk stil te leggen om de gemoederen te bedaren.

De ongebruikelijke onderbreking zorgde voor een gespannen sfeer op het veld en in het stadion, waar zowel spelers als toeschouwers verbaasd toekeken naar de oplopende discussie tussen de trainers en de scheidsrechter. Na het halfuur durende oponthoud werd de wedstrijd hervat, maar de nasleep van het incident zal ongetwijfeld nog lang voelbaar blijven binnen beide teams en de trainersstaf. Het belooft een oefenduel te zijn dat nog lang zal nazinderen in de herinneringen van de betrokkenen.