×
Home Nieuws Livescore

PSV leidt tegen Valencia, zorgen om blessures spelers

PSV leidt tegen Valencia, zorgen om blessures spelers
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 19:24 uur

PSV staat halverwege de oefenwedstrijd tegen Valencia met 2-1 voor, maar de vreugde wordt getemperd door blessurezorgen. In de eerste helft van het duel moesten zowel Mauro Júnior als Olivier Boscagli voortijdig het veld verlaten vanwege blessures. De Eindhovenaren hopen dat de kwetsuren niet ernstig zijn en dat de spelers snel weer fit zullen zijn.

Mauro Júnior en Olivier Boscagli waren beiden belangrijke schakels in het spel van PSV tot aan hun blessure. Het uitvallen van deze spelers kan een flinke aderlating zijn voor de ploeg van trainer Roger Schmidt. De medische staf zal de komende dagen de blessures nader onderzoeken om de ernst en de hersteltijd vast te stellen.

Ondanks de tegenvallers met de blessures, toonde PSV veerkracht in de eerste helft van de wedstrijd. Met goed voetbal wisten ze een voorsprong te pakken tegen Valencia. De Eindhovenaren zullen nu moeten zien om deze voorsprong vast te houden en wellicht zelfs uit te bouwen in de tweede helft, ook al zullen ze het dan moeten doen zonder Mauro Júnior en Olivier Boscagli.