×
Home Nieuws Livescore

Troy Parrott jaagt op topscorerstitel bij AZ

Troy Parrott jaagt op topscorerstitel bij AZ
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 08:16 uur

De jonge spits Troy Parrott heeft zijn ambities hoog gesteld bij zijn nieuwe club AZ. De Ierse aanwinst is vastberaden om in het komende seizoen in de voetsporen te treden van Vangelis Pavlidis, die eerder indruk maakte bij de Alkmaarse club. Parrott heeft zijn zinnen gezet op een plek bovenaan de topscorerslijst en hoopt zich te meten met ervaren doelpuntenmakers als Luuk de Jong en Santiago Gimenez.

Met zijn scherpe neus voor goals en zijn vastberadenheid om te slagen, is Parrott vastbesloten om een belangrijke speler te worden voor AZ. De jonge spits heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om het verschil te maken in de Eredivisie en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.

Parrott kijkt vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen en is vastbesloten om zijn doelen te verwezenlijken. Met zijn talent en gedrevenheid is hij vastberaden om zijn naam te vestigen als een van de topscorers in de Eredivisie en hoopt hij in de voetsporen te treden van voorgangers die succesvol waren bij AZ. Met zijn vastberadenheid en wilskracht belooft Parrott een speler te worden om in de gaten te houden in het Nederlandse voetbal.