×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: Manchester United nog niet klaar op transfermarkt

Ten Hag: Manchester United nog niet klaar op transfermarkt
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 juli 2024 07:08 uur

Trainer Erik ten Hag van Ajax heeft laten doorschemeren dat Manchester United nog niet klaar is met het versterken van hun selectie voor het nieuwe seizoen. De Engelse topclub is momenteel in de Verenigde Staten voor hun voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. Tijdens een persconferentie sprak Ten Hag openhartig over de plannen van de club en richtte hij zijn aandacht specifiek op de verwachtingen rondom sterspelers Marcus Rashford en Mason Mount.

Ten Hag, die bekend staat om zijn tactisch inzicht en gedegen analyses, gaf aan dat Manchester United nog actief bezig is op de transfermarkt en mogelijk nog enkele versterkingen zal aantrekken. De trainer benadrukte het belang van een gebalanceerde selectie om succesvol te kunnen zijn in zowel nationale als internationale competities. Met spelers als Rashford en Mount in de gelederen heeft United al een sterke basis, maar volgens Ten Hag is er altijd ruimte voor verbetering en aanvulling.

Wat betreft Marcus Rashford, de getalenteerde aanvaller die al jaren een belangrijke rol speelt bij Manchester United, sprak Ten Hag lovend over zijn kwaliteiten en potentieel. De Nederlandse coach ziet in Rashford een speler die nog verder kan groeien en van grote waarde kan zijn voor het team in het komende seizoen. Rashford wordt gezien als een van de sterkhouders van United en Ten Hag heeft hoge verwachtingen van hem.

Ook over Mason Mount, de veelbelovende middenvelder die afgelopen seizoen indruk maakte bij Chelsea, had Ten Hag positieve woorden. De trainer erkende het talent en de technische vaardigheden van Mount en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in het spel van Manchester United. Met zijn creativiteit en scorend vermogen kan Mount een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Ten Hag en de club naar successen leiden.