×
Home Nieuws Livescore

Club Brugge opent seizoen met gelijkspel tegen KV Mechelen.

Club Brugge opent seizoen met gelijkspel tegen KV Mechelen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 23:08 uur

Club Brugge is het nieuwe seizoen in België niet goed begonnen. De landskampioen slaagde er vrijdag niet in om te winnen bij de opening van de competitie. In een gelijkspel tegen KV Mechelen wist Club Brugge niet de volle drie punten te pakken. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarbij voormalig Roda JC-aanvaller Patrick Pflücke de eindstand bepaalde.

Ondanks de verwachtingen en de druk om goed te presteren als regerend kampioen, slaagde Club Brugge er niet in om de overwinning binnen te halen. KV Mechelen bleek een geduchte tegenstander en wist de landskampioen op een gelijkspel te houden. De teleurstelling zal groot zijn bij Club Brugge, dat gehoopt had het seizoen met een overwinning te beginnen.

Voor Patrick Pflücke was het een bijzonder moment om de gelijkmaker te scoren tegen Club Brugge. De voormalig Roda JC-aanvaller liet zien dat hij nog steeds zijn waarde heeft als doelpuntenmaker en speelde een belangrijke rol in het resultaat van KV Mechelen. Zijn goal zorgde ervoor dat Club Brugge genoegen moest nemen met slechts één punt in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.