×
Home Nieuws Livescore

Vitesse wacht op KNVB-uitspraak over Franke-eigenaarschap

Vitesse wacht op KNVB-uitspraak over Franke-eigenaarschap
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 19:48 uur

Vitesse wacht vol spanning op de beslissing van de licentiecommissie van de KNVB met betrekking tot het voorgenomen eigenaarschap van Guus Franke. De Arnhemse club heeft dit nieuws gedeeld in hun meest recente weekupdate. De club, die momenteel in financieel zwaar weer verkeert, heeft alle vereiste documenten ingediend om het proces soepel te laten verlopen.

Het voorgenomen eigenaarschap van Guus Franke is een belangrijke stap voor Vitesse, aangezien het de toekomst van de club aanzienlijk kan beïnvloeden. De supporters en het bestuur hopen dan ook dat de licentiecommissie van de KNVB snel tot een uitspraak zal komen, zodat de plannen verder in gang gezet kunnen worden.

De Arnhemmers zijn optimistisch over de afloop van de situatie en vertrouwen erop dat zij binnenkort meer duidelijkheid zullen krijgen. Het is voor Vitesse van groot belang dat het eigenaarschap van Franke op een correcte en transparante wijze wordt afgehandeld, zodat de club zich kan richten op het sportieve aspect en de toekomstplannen die zij voor ogen hebben.