×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske twijfelt over aanvoerder Feyenoord seizoen 2022/2023

Brian Priske twijfelt over aanvoerder Feyenoord seizoen 2022/2023
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 19:16 uur

Brian Priske, de nieuwe trainer van Feyenoord, staat voor een belangrijke beslissing met betrekking tot het aanvoerderschap van de club voor het komende seizoen. De Deen heeft laten weten dat hij nog niet heeft besloten wie de captain zal zijn. In een interview met Rijnmond gaf Priske aan dat de keuze nog open ligt, wat de fans en spelers in spanning houdt.

Vorig seizoen was Gernot Trauner de aanvoerder van Feyenoord, ondanks zijn regelmatige blessures. De Oostenrijkse verdediger droeg de aanvoerdersband met trots, maar met de komst van Priske als nieuwe coach is het nog onduidelijk of Trauner zijn rol als captain zal behouden. Priske lijkt open te staan voor verschillende opties en zal de komende tijd de spelers nader observeren voordat hij een definitieve beslissing neemt.

De keuze voor de aanvoerder van een voetbalclub is altijd een belangrijk moment, aangezien de captain een cruciale rol speelt binnen het team. De aanvoerder is niet alleen verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de club op het veld, maar fungeert ook als een leider en motivator voor zijn medespelers. Met de start van het nieuwe seizoen in zicht, zal Priske zorgvuldig overwegen wie de juiste persoon is om de aanvoerdersband te dragen en het team naar succes te leiden.