×
Home Nieuws Livescore

Traoré schittert bij Ajax met 4-1 overwinning op Vitesse.

Traoré schittert bij Ajax met 4-1 overwinning op Vitesse.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 18:32 uur

Ajax-aanvaller Bertrand Traoré heeft zijn rentree gemaakt in stijl door een belangrijke rol te spelen in de overwinning van zijn team op Vitesse. In een oefenduel wist Traoré het net te vinden en de score te openen voor de Amsterdammers, die uiteindelijk met 4-1 zegevierden. De goal van Traoré kwam tot stand na een uitstekende samenwerking met mede-aanvaller Julian Rijkhoff, wat aantoont dat de aanvallende chemie binnen het team van Ajax goed zit.

Na een periode van afwezigheid lijkt Traoré weer helemaal 'back in business' te zijn en zijn waarde voor het team te tonen. De Burkinese aanvaller liet zien dat hij nog steeds een belangrijke bijdrage kan leveren aan het aanvalsspel van Ajax en coach Erik ten Hag zal ongetwijfeld tevreden zijn met de terugkeer van Traoré op het veld.

De goal tegen Vitesse zal Traoré ongetwijfeld een boost geven en hem motiveren om zijn goede vorm voort te zetten in de komende wedstrijden. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Traoré een belangrijke speler worden in de jacht van Ajax op succes in zowel de nationale competitie als in Europa. De fans van de Amsterdammers zullen blij zijn om te zien dat Traoré weer scherp staat en klaar is om te schitteren in het Ajax-shirt.