×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid mikt op transfervrije Alphonso Davies in 2023

Real Madrid mikt op transfervrije Alphonso Davies in 2023
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 16:48 uur

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op de Canadese sensatie Alphonso Davies en hoopt hem volgend jaar transfervrij aan hun selectie toe te voegen. Volgens het Spaanse AS heeft De Koninklijke aanvankelijk geprobeerd om de verdediger van Bayern München deze zomer binnen te halen, maar de Duitsers vroegen een te hoog bedrag.

Davies, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt in de Bundesliga sinds hij in 2019 bij Bayern München kwam. De 20-jarige linksback wordt gezien als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal en heeft al verschillende prijzen gewonnen met de Duitse club.

Real Madrid ziet in Davies een waardevolle toevoeging aan hun team, dat momenteel op zoek is naar versterking in de verdediging. Met zijn jeugdige energie en aanvallende impulsen zou de Canadees goed passen in het spel van De Koninklijke, die bekend staan om hun aanvallende speelstijl.

Hoewel de onderhandelingen deze zomer niet tot een akkoord hebben geleid, blijft Real Madrid vastberaden om Davies naar het Santiago Bernabéu te halen. De club hoopt dat ze volgend jaar kunnen profiteren van zijn transfervrije status en hem kunnen verwelkomen als een nieuwe aanwinst voor het team.